НАКАМА Коледно парти + базар!

15
Dec

kolednoparty

Коледа е зад ъгъла, а това е повод за парти! Клуб Nakama ви кани да се присъедините към коледните ни базар и парти, които са на 22.12@CLUB ALCOHOL. Заповядайте да се забавляваме заедно за последно тази година, като за последно въобще!

Стройната ни програма започва с Благотворителния базар-разпродажба на Ко-миксер – оригинални рисунки, картички, комикси и книги за рисуване втора ръка, както и рисунки на място и томбола с награди-изненади.
На щанда на Trois Graces ще откриете интересни ръчно рисувани торби икартички, аМанга Академия ще има кратка работилничка, в която всеки може да порисува и да научи това-онова от изкуството на мангаките. 

В центъра на събитията е и Анна Цочева, известна повече като Рикае, която ще прави ръчно аниме портрети на всеки желаещ да види своя аниме визия. ^_^
Но това е само началото!

От 18:30 до 22:00ч ще купонасяваме с anime OST и не забравяйте да си подготвите домашното, защото ще имаме кратки включвания с Anime Quizzes, a позналите ще получат коледни награди!
След 22 ч. започва истинското парти със soregashi от Hipster Business Weekly, който ще залее с indie и не-чак-толкова-indie музика.

Входът за базара е СВОБОДЕН!
Входът за партито (след 18:30) – 2 лв. НО ако закупите артикули на стойност 5+ лв. от базара, входът за партито ви е СВОБОДЕН!
Членове на NAKAMA – не забравяйте членските си карти!

  • Кога? – 22 Декември, в 16:00ч.
  • Къде? – Club Alcohol Sofia, на площад Славейков 4 (сградата на “Столична Библиотека”, вход от улица Уилиам Гладстон)
  • Какво? – A little party never killed nobody + благотворителен базар-разпродажба!
  • Защо? – Защото сте awesome!

Ивента във фейсбук