EUROCOSPLAY и Aniplay 2014

07
Feb

EuroCosplayКлуб НАКАМА има удоволствието да ви съобщи, че на Aniplay 2014 за 3ти път ще се излъчи представител на България в елитното състезание EUROCOSPLAY, част от най-големия comic con в Европа (http://www.mcmcomiccon.com/)!

Тази година отново ще бъде изпратен един участник като представител на Aniplay в състезанието EUROCOSPLAY. Събитието ще се проведе в Лондон от 24 до 26 октомври.

Ето и какви награди ще спечели избраният в Aniplay участник:

  •  Двупосочен транспорт до събитието в Лондон и обратно за един човек (покрит от организаторите )
  • Настаняване в хотел за победителя и един негов помощник на дати 24ти и 25ти октомври. (покрит от организаторите)
  •  Пропуски за фестивала за него и негов помощник. (покрит от организаторите )
  •  Достъп както зад сцената, така и до партитата на Eurocosplay за него и приятел.

Всички участници, записали се за Eurocosplay, трябва да имат възможност да пътуват на 24ти октомври за Лондон и да се върнат на 26ти октомври.

Много важно правило за участието в Eurocosplay е, че участниците задължително трябва да са над 18 години! Участници в косплей конкурса, които към дата 25.10.2014 нямат навършени 18г., няма да могат да се състезават за наградата.

Също така е задължително да се пратят снимки от процеса на изработка на костюма. Еврокосплей изисква костюмът да бъде изработен, а не закупен готов директно от онлайн сайтове, и това се доказва чрез снимки от процеса на изработка. Не забравяйте при записването си да изпратите и тях! Може да приложите и документи за проучването, което сте направили, за да изработите костюма си.

Представителят на България за Eurocosplay ще бъде избран от специално за целта селектирано тричленно жури.